Χαιρετισμός Κοσμήτορα

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 01/10/2021

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,

 

μετά από περίπου ενάμιση χρόνο απουσίας από τις αίθουσες διδασκαλίας και τα αμφιθέατρα, σας καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά στην δια ζώσης ακαδημαϊκή χρονιά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο  Θεσσαλονίκης.

 

Θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά τις φοιτήτριες και τους φοιτητές, καθώς και τις πρωτοετείς φοιτήτριες και τους πρωτοετείς φοιτητές που θα υποδεχτούμε σε λίγες μέρες,  να εφοδιαστούν με το μόνο «διαβατήριο» για την ασφαλή τους επιστροφή στα αμφιθέατρα, τον εμβολιασμό.

 

Με βάση τον σχεδιασμό της επιστροφής μας στις πανεπιστημιακές αίθουσες με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, με γνώμονα τον σεβασμό στον συνάνθρωπό μας και την κοινωνική μας ευθύνη να ανταποκριθούμε στην ανάγκη όλων να κερδίσουμε ξανά την καθημερινότητά της ακαδημαϊκής μας ζωής, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, εξασφαλίσαμε την άμεση και χωρίς ραντεβού διαδικασία εμβολιασμού για τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΑΠΘ.

 

Όσες/οι φοιτήτριες/ες του ΑΠΘ επιθυμούν να εμβολιαστούν κατά του covid-19, μπορούν χωρίς ραντεβού να πηγαίνουν στο Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο στο Περίπτερο 5 της ΔΕΘ («Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης») καθημερινά τις ώρες 8:00 έως 21:00 από 20-09-2021, επιδεικνύοντας:

–  αστυνομικό δελτίο ταυτότητας

– ακαδημαϊκή ταυτότητα (πάσο) ή βεβαίωση εγγραφής για τους προπτυχιακούς φοιτητές.

 

Η νέα ακαδημαϊκή χρονιά θα ξεκινήσει στις 11/10/2021.

Σας εύχομαι ολόθερμα μία δημιουργική χρονιά, με υγεία και κάθε επιτυχία!

 

Ο ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ

ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ Α.Π.Θ.